Κοχύλι #20

Amenities

WiFi internetΑποχυμωτής, ΒραστήραςΑτμοσίδερο, Σιδερώστρα ΜεγάληΔορυφορική Τηλεόραση με Θύρα USBΚαλλυντικά στο ΜπάνιοΚαμαριέρα ΚαθημερινήΚαφετιέρα, Σεσουάρ ΜαλλιώνΚεραμικές Εστίες, Αερόθερμο ΦουρνάκιΚλιματισμόςΜεγάλο ΧρηματοκιβώτιοΜεγάλο Ψυγείο, Σκεύη ΚουζίναςΟρθοπεδικό ΣτρώμαΦρυγανιέρα, Μιξεράκι χειρόςΘέα στη ΘάλασσαΔωμάτιο 2 Επιπέδων

Kochili (Ελληνικά : Κοχύλι [ Ko- chy- li ], Αγγλικά : Shell )Althea Boutique Hotel

Το “Κοχύλι” είναι το εξωτερικό, σκληρό, προστατευτικό κέλυφος των θαλασοσίων ασπόνδυλων οργανισμών. Υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων, και μεγεθών, και ανά τους αιώνες έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κοσμημάτων και διακοσμητικών αντικειμένων. Κατά τους αρχαίους μάλιστα χρόνους τα όστρακα αυτά χρησιμοποιούντο και ως νομίσματα.
Πολλά από τα διακοσμητικά στοιχεία του ξενοδοχείου μας κατασκευάστηκαν από “Κοχύλια” της θάλασσας της Καρπάθου.
Το διαμέρισμα “KochiLi” βρίσκεται στο ανατολικό κτίριο του Althea Boutique Hotel. Εχει ανεξάρτητη είσοδο.
Το διαμέρισμα “Κοχύλι” διαθέτει υπερυψωμένο χώρο κρεβατοκάμαρας με διπλό ορθοπεδικό στρώμα και θέα την θάλασσα της Αμμοωπής. Στον ισόγειο χώρο του διαμερίσματος υπάρχει το σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, η εξοπλισμένη κουζίνα και η τουαλέτα. Η υπερυψωμένη του στέγη δημιουργεί άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Μπροστά είναι η υπερυψωμένη αυλή με θέα την θάλασσα της Αμμοωπής. Στο διαμέρισμα αυτό μπορεί να φιλοξενηθεί οικογένεια μέχρι τεσσάρων (4) ατόμων.
Τα γνήσια φυσικά στοιχεία, που μαζέψαμε από τις παραλίες της Καρπάθου, μεταφέρουν στο διαμέρισμα την αύρα και την ενέργεια της θάλασσας της Καρπάθου.